Training

Tijdens de vierdaagse training ga je op drie niveaus werken aan concrete strategieën om de drukte de baas te blijven: op rationeel, emotioneel en gedragsmatig niveau.

Ratio

In het trainingsprogramma doe je nieuwe inzichten op uit recent psychologisch onderzoek. Deze vernieuwende inzichten helpen je om op een andere manier naar jouw drukke leven en huidige strategieën te kijken. Bestaande aannames die je hebt worden uitgedaagd en je krijgt inzicht in alternatieve strategieën. Iedere oefening die we doen wordt uitgelegd aan de hand van wetenschappelijk onderzoek of voorbeelden. De take-aways zijn eenvoudig en concreet.

Emotie

Meer grip krijgen op je leven en de manier waarop jij je tijd gebruikt is niet alleen een kwestie van de juiste vaardigheden gebruiken. Om patronen te kunnen doorbreken moet je ook aan de slag met onderliggende waarden, overtuigingen en gevoelens die jou belemmeren en helpen in het leiden van het leven dat je wilt. Hoe? Door te ervaren en door te doen! Wij geloven dat het creëren van ervaringen en belevenissen helpt om de overtuigingen te veranderen die je emoties veroorzaken. Emoties zijn krachtig en krachtige ervaringen kunnen je daarom helpen in het creëren van nieuwe overtuigingen.

Gedrag

De nieuwe inzichten ga je vertalen in praktische strategieën die je integreert in je dagelijks leven. Het effectief veranderen van patronen vergt tijd en oefening en begint met het uitproberen van nieuwe dingen. Om die reden bestaat het trainingsprogramma uit vier trainingsdagen verspreid over een paar maanden met huiswerkopdrachten en vlogs van Tony. In de tussentijd ga je experimenteren met nieuw gedrag en nieuwe strategieën. Juist door te experimenteren, de resultaten te zien en ervan te leren zal het je helpen om duurzame verandering te creëren in je leven.

Nooit meer
te druk?
Schrijf je in

Inschrijven