Training

Aan de slag

 
Het programma bestaat uit een intakegesprek, vier trainingsdagen, tussentijdse huiswerkopdrachten en vlogs van Tony Crabbe. De inhoud van het programma staat hieronder beschreven. Tijdens het programma word je begeleid door change agents van Mind Work Productions en natuurlijk ook door niemand minder dan Tony Crabbe himself. Gedurende twee dagdelen in het programma is hij aanwezig om je te helpen met het creëren van duurzame verandering in je leven.

Gedurende de hele cursus: huiswerkopdrachten, experimenten en vlogs van Tony.

* Op dag 1 en 3 is Tony aanwezig

 

Intakegesprek (30 minuten)

Het programma start met een intake. Voorafgaand aan de eerste trainingsdag vindt er een telefonisch gesprek plaats met één van de change agents die de trainingsdagen faciliteert. Het gesprek heeft als doel om je persoonlijke leer- en ontwikkelwensen in kaart te brengen.

Dag 1: Beheersing van de drukte (met Tony)

De eerste dag heeft als doel dat je weer een gevoel van beheersing ontwikkelt over je leven en de belemmerende gedachten die je vastketenen aan de drukte. Het programma wordt afgetrapt door Tony, waarbij je als groep kennismaakt met hem en zijn filosofie. Tony vertelt waarom we allemaal zo druk zijn, waarom timemanagement achterhaald is en we juist moeten inzetten op aandachtsmanagement. In de middag kijken we naar de drukte-magneten, de zogenoemde gevoelsbarrières en belemmerende overtuigingen die ons binnen ons drukke bestaan gevangenhouden. Je leert hoe je weer een gevoel van beheersing kunt krijgen over deze gedachten en gevoelens.

Dag 2: een betere strategie

Tijdens de tweede dag ga je aan de slag met het ontwikkelen van een betere strategie voor succes in de huidige aandachteconomie. We onderzoeken wanneer jij op je best bent en hoe jij jezelf kunt vernieuwen. Druk zijn is een waardeloos merk en daarom gaan we kijken hoe je een nieuw merk voor jezelf kunt ontwikkelen en hoe je meer impact kunt maken op je omgeving. Je leert praktisch toepasbare tools voor het managen van je aandacht.

Dag 3: dappere keuzes (met Tony)

Het doel van de derde dag is het integreren van de nieuwe strategieën in je leven. Een nieuwe strategie betekent keuzes maken: sommige dingen kun je behouden, sommige dingen moet je verwelkomen en van sommige dingen moet je afscheid nemen. Om je te helpen met het maken van die keuzes, gaan we op basis van jouw waarden onderzoeken wat voor jou écht belangrijk is in het leven. Vervolgens ga je samen met de groep met Tony onderzoeken welke dappere keuzes jij moet maken, wat je daarvoor moet accepteren en opofferen en welke moeilijke gesprekken je moet voeren om je nieuwe strategie te kunnen implementeren. Je krijgt praktische handvatten aangereikt die je helpen in het voeren van de lastige gesprekken.

Dag 4: Betrokkenheid en verandering

De vierde trainingsdag gaat over hernieuwde verbondenheid met de belangrijkste mensen en ervaringen in je leven. We gaan in op hoe je ook buiten werk gelukkiger kunt worden door je aandacht te richten op wat je werkelijk belangrijk vindt. Verder blikken we terug op de afgelopen periode. Je hebt geëxperimenteerd met gedrag en met vallen en opstaan nieuwe strategieën geïmplementeerd in je leven. In dit laatste gedeelte gaan we kijken hoe je – ook als het even tegen zit – toch manieren kunt blijven vinden om de verandering te laten beklijven.

Huiswerkopdrachten en vlogs van Tony

De échte verandering vindt plaats in je dagelijkse leven. Het effectief veranderen van patronen vergt tijd en oefening. Daarom ga je tussen de trainingsdagen door aan de slag met opdrachten en experimenten. De nieuwe inzichten, strategieën en tools die je hebt geleerd tijdens de trainingsdagen ga je nu toepassen in je leven, met als doel het creëren van duurzame verandering. Om je daarbij te helpen krijg je vlogs van Tony opgestuurd die speciaal zijn gemaakt voor dit trainingsprogramma en waarin hij zijn visie deelt op belangrijke thema’s.

Nooit meer
te druk?
Schrijf je in

Inschrijven