Training

Blijf de drukte de baas

Met deze training Nooit meer te druk

We hebben het druk. Onze inboxen en to-dolijsten puilen uit. Er zijn te veel afspraken, te veel informatie en burn-out is inmiddels de grootste bedreiging op de werkvloer. We proberen tevergeefs alles gedaan te krijgen en blijven zitten met het gevoel dat we tekortschieten in ons werk en ons sociale leven. Hoe kun je deze overvolle wereld beter tegemoet treden?

Het vinden van je eigen weg te midden van alle eisen en afleidingen in je leven is niet makkelijk. Ons drukke leven is gebaseerd op oude gewoontes, patronen en overtuigingen. Voor degenen die willen breken met deze patronen en duurzame verandering willen creëren in hun leven, is er nu de training: Nooit meer te druk, gebaseerd op het gelijknamige boek van psycholoog Tony Crabbe.

Gedurende het vierdaagse trainingsprogramma – waarbij Tony zelf ook twee keer aanwezig is – gaan we aan de slag met zijn filosofie en inzichten gebaseerd op nieuw psychologisch onderzoek. Door middel van ervaringen en belevingen leer je in deze training hoe je de drukte in je leven de baas kunt zijn.

De training wordt in het Nederlands gegeven, met uitzondering van de onderdelen waarbij Tony Crabbe aanwezig is. Deze onderdelen zullen in het Engels zijn. Ben jij geïnteresseerd in een training die volledig in het Engels is? Mail ons, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden.

Nooit meer
te druk?
Schrijf je in

Inschrijven